Dezmembrari auto
Piese auto ANSDAR  

ANSDAR - Asociatia Nationala a Societatilor de Dezmembrare Auto

Asociatia Nationala a Societatilor de Dezmembrari Auto si Reparatii

logo-ANSDAR
Menu
Despre ANSDAR
Aderare la ANSDAR
Autorizare agenti ec.
Comunicat de presa
Manager VSU
Proiecte ANSDAR
Depoluare
News
Evenimente
Noutati
Legislatie
Contact
Legaturi utile
 
De ce si cine ?
 

 

 

  

 

ANSDAR te prezinta ! 

 
ANSDAR este unica asociatie la nivel national, care apara, sustine si promoveaza interesele profesionale ale agentilor economici autorizati, ce trateaza vehicule scoase din uz si  au ca obiectiv principal, reutilizarea pieselor conforme obtinute din aceasta activitate.
 
 

  ANSDAR raporteaza pentru tine ! 

 
ANSDAR asigura informarea in timp real prin platforma Manager VSU a membrilor sai, asupra aparitiei/modificarii actelor/normelor care reglementeaza acest domeniu si acorda asistenta pentru aplicarea corecta a acestor prevederi.
 
 

  ANSDAR lucreaza pentru tine !

 
ANSDAR  organizeaza periodic de seminarii, workshop-uri  simpozioane, cursuri de formare, examene de atestare si instruiri continue prin platforma e-lerning.
 
  

 ANSDAR te formeaza si te instruieste !

 
ANSDAR isi promoveaza membrii cu ocazia evenimentelor pe care le organizeaza, prin pliante, brosuri si prin mijloace electronice si in mass media.
 
  

 ANSDAR te promoveaza !

 
ANSDAR isi prezinta membrii, reprezentantilor autoritatilor locale, regionale si nationale cu ocazia actiunilor pe care le realizeaza.
 
 

  ANSDAR te introduce in *CLASA DE ELITA* ! 

 
ANSDAR si membrii sai de *ELITA* au fost auditati in aprilie 2009 de TÜV Thüringen din Germania, in vederea certificarii sistemului de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001-2008.
ANSDAR va sutine toti membrii sai in obtinerea acestei certificari cu TÜV Thüringen.
 
 

  ANSDAR te informeaza !

 
ANSDAR previzioneaza dezvoltarea activitatii membrilor, aplicand proiecte, prin care membrii sai obtin sustineri financiare nerambursabile.
 
  

 ANSDAR te reprezinta !

 
ANSDAR prin platforma Manager VSU asigura monitorizarea online, in timp real al managementului deseurilor rezultate din activitatea curenta a membrilor, atentioneaza asupra unor eventuale neatingeri ale tintelor si transmite dupa verificare, aceste raportari la APM, ARPM, ANPM.
 
Nota:
orice agent economic inregistrat la ORC, poate solicita acces la platforma de licitatii on-line pentru vehicule avariate "AUTOSEL" ww.autosel.ro

 

Membru ANSDAR poate fi, orice agent economic autorizat (sau care se autorizează în maxim 6 luni de la aderare), ca firmă ce are ca principal obiect de activitate, tratarea vehiculelor scoase din uz si comercializarea componentelor conforme din acestea (COD CAEN 3831 si 4530), desfasoara curent aceasta activitate si doreşte dezvoltarea ei în conformitate cu cerinţele europene din domeniu.